Karijera


COOL Klima je kompanija gde možete da donesete svo Vaše znanje i iskustvo i još više unapredite i razvijete. U COOL Klimi imate mogućnost da stvarate nova iskustva za klijente, menjate način kako se nešto radi kroz inovativnost i razvijate se – kako lično tako i profesionalno. Zamislite da razvijate karijeru radeći za kompaniju koja je jedan od lidera u svom sektoru poslovanja. Naša kompanija kostantno raste, otvara prilike za dinamične, strastvene pojedince, spremne da grade našu poziciju na tržištu Srbije zajedno sa nama. Poštujemo sva Vaša već stečena znanja i veštine koje su dobrodošle našem timu. Cenimo dinamičnost, inovativnost i kontinuiran razvoj. U poslu se svakodnevno susrećemo s velikim izazovima, rešavamo ih i postavljamo sebi nove ciljeve – da budemo još bolji, još kvalitetniji i da idemo u korak sa svetskim trendovima. Verujemo da je uspeh poslovanja zasnovan na stručnim i motivisanim ljudima, sa izraženom inicijativom, orijentacijom na kupce i pružanje kvalitetne usluge, kao i osećajem za timski rad. Zato i želimo da u COOL Klimi zaposlimo, razvijamo i zadržimo posvećene zaposlene.

Ukoliko želite da se prijavite za posao možete poslati svoj CV na posao@coolklima.rs


Kompaniji COOL KLIMA d.o.o. www.coolklima.rs koja se bavi uvozom, distribucijom i servisom klima uređaja i rashladne tehnike zbog kontinuiranog razvoja i povećanja prodaje potrebno više izvršilaca.

Pozicija:

Menadžer prodajeVršac, Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac
Odgovornosti:
Prezentovanje proizvoda, pronalaženje novih kupaca, kontaktiranje i obilaženje postojećih kupaca.
Konstantan rad na unapređenju i širenju prodajne mreže. Istraživanje tržišta. Realizacija prodaje. Praćenje konkurencije, analiza tržišta u cilju profitabilnog poslovanja.

Lične karakteristike:

- Univerzitetska diploma fakulteta tehničkih - mašinskih nauka će biti smatrana prednošću.

- Dobre organizacione veštine i sposobnost upravljanja prioritetima i rokovima.

- Visoko odgovorna osoba, orijentisana na rezultat, sa razvijenim umećem rešavanja problema.

- Visoko razvijene komunikacione veštine i sposobnost za uspostavljanje dobih poslovnih odnosa.

Posedovanje vozačke dozvole B kategorije (aktivan vozač). Prethodno iskustvo i rad na sličnim pozicijama. Dobro znanje engleskog jezika, poznavanje mađarskog jezika prednost. Dobro poznavanje rada na računaru (MS Office i Internet).

Nudimo:

- Interesantan i izazovan posao.
- Profesionalni i lični razvoj.
- Odlične mogućnosti za razvoj karijere.
- Konkurentan paket nadoknade.

Okvirna plata: 50.000 - 75.000 RSD.

Rok za konkurisanje: 12.09.2019.