Pravila korišćenjaCOOL KLIMA DOO VRŠAC


PRAVILA KORIŠĆENJA:

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ova pravila korišćenja (u daljem tekstu “Pravila”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenjive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ova pravila korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite internet sajt. Sajt koristite na sopstveni rizik.

“COOL Klima” doo Vršac može promeniti ili izmeniti ova Pravila u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Treba da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i pogledate ažurna Pravila, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Pravila mogu biti nadjačane zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Zaštita autorskih i srodnih prava

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo preduzeća “COOL Klima” doo Vršac ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim Pravilima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je zabranjeno. “COOL Klima” doo Vršac će zaštititi svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. “COOL Klima” doo Vršac se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. “COOL Klima” doo Vršac ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Linkovi sadržani ka Sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. “COOL Klima” doo Vršac nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. “COOL Klima” doo Vršac nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg Sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Ograničenje od odgovornosti

U stepenu dozvoljenom zakonom, “COOL Klima” doo Vršac, njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom sajtu ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, posebnu štetu, slučajnu, posledičnu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog sajta, sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. Ukoliko vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa ovog sajta rezultira potrebom za servisiranjem ili popravkom opreme ili podataka, Vi ste odgovorni za nastale troškove.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. “COOL Klima” doo Vršac maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.